• Op vrijdag én zaterdag geopend voor vers brood en banket!
  • Vanaf april zijn wij óók in Hardenberg te vinden

De Bakkerij

De Bakkerij

De bakkerij en de winkel bevinden zich onder Korenmolen Windlust in Radewijk. 
Een bijzondere plek waar wij een fijne samenwerking vinden met de molenstichting, welke de molen beheert en natuurlijk tarwe voor ons maalt. 

In 2020 begon Guus aan de opleiding voor bakker bij The Bakery Institute in Zaandam. Daar leert hij het ambacht van brood bakken. De opleiding in Zaandam is erop gericht om brood te bakken vanuit de basis. Hun motto is dan ook niet voor niets "Pak je voorsprong vanuit je oorsprong".  Dat betekent dat er wordt teruggegaan naar de basis in de grondstoffen, naar de basis in vaktechnieken, maar ook dat je als ondernemer dicht bij jezelf blijft. En dat is nou exact wat wij willen laten zien met onze bakkerij en de combinatie met de molen. Dit is vooral terug te vinden in onze PUUR broden. Wij maken met meel van de molen en onze eigen desem op zaterdag PUUR molenbrood en daarnaast nog een ander extra PUUR brood, zoals bijvoorbeeld de honing-haverbol of een heerlijke rustieke batard. 

Samen met de zeer ervaren bakker Pieter Ubels bakt Guus iedere vrijdag en zaterdag voor de winkel heerlijk brood en banket.  Verder vindt u in de winkel een ruim assortiment aan bakmixen, enkele streekproducten en cadeau pakketten.