• Op vrijdag én zaterdag geopend voor vers brood en banket!
  • Vanaf april zijn wij óók in Hardenberg te vinden

Onze droom

Juli 2020 hebben wij de beslissing genomen om het roer om te gooien. Of in molentaal; een frisse wind door ons leven te laten waaien. De bakkerij naast ons huis, onder de molen in ons mooie dorpje Radewijk, kwam te huur. Ideeën genoeg maar durven we het aan om ons leven 180 graden om te gooien? Samen zijn we in het diepe gesprongen en daar is Bakkerij de Rokermolen uit ontstaan.

We zijn een kleinschalige bakkerij met winkel in ons geliefde dorpje Radewijk, ook wel bekend als 'Roke'.  Dat ligt achter Hardenberg tegen de Duitse grens aan in het mooie Vechtdal. Een prachtige landelijke omgeving welke zeer geschikt is om vakantie te vieren en heerlijke fietstochten te maken. Samen willen wij naast de bakkerij ook Radewijk meer op de kaart zetten zodat meer mensen kunnen genieten van onze omgeving. 

Na jarenlang bij de Rabobank te hebben gewerkt is Guus begonnen met een carrièreswitch tot bakker. In zijn vrije tijd bakte hij al regelmatig heerlijk brood of lekkere taarten voor het gezin maar dit is natuurlijk wel andere koek. In februari 2021 heeft Guus de opleiding afgerond. Samen met de zeer ervaren bakker Pieter Ubels wordt uw brood met passie en liefde voor het ambacht gemaakt. Margreet heeft de winkel onder haar hoede en na 13 jaar als verpleegkundige in het ziekenhuis te hebben gewerkt verzorgt zij nu uw brood.